Ugrás a tartalomra

Hogyan tudja támogatni a kampányt?

A köztársasági elnöki kampány sok emberi és anyagi erőforrást kíván. Köszönettel veszem, ha kampányomat akár csak mikroadományokkal is, de segíteni tudja. Az adományok kizárólag az erre a célra létrehozott transzparens számlára utalhatók. Minden támogatást hálásan köszönök!

A kampány költségeit transzparens számlán vezetjük, amelyre Önnek is lehetősége van adományt küldeni.
A választási kampányról szóló törvény (181/2014. sz. törvény 5. § ) értelmében köteles vagyok minden adományozó személyazonosító adatait rögzíteni (név, vezetéknév és a Szlovák Köztársaság területén való állandó lakóhely), illetve jogi személy esetében a Szlovák Köztársaság területén lévő székhely címét és a szervezet azonosító számát (IČO). Az adomány elküldése előtt kérem, töltse ki az alábbi űrlapot.

Az űrlap kitöltését követően megjelenítjük és e-mailben elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat, ill. ugyanezeket a banki applikációval beolvasható Pay by square QR kód formájában.

Köszönjük a támogatását!

Támogatásom összege (EUR)
Támogatás típusa
Egyéni támogatás esetén:
Név
Jogi személy támogatása esetén
Cím

Fontos információ:

A törvény kizárólag banki utalással történő adomány elfogadását teszi lehetővé, kártyás fizetés nem lehetséges.

Ezért kérjük, hogy banki átutalással adományozzon. Adományt csak a Szlovák Köztársaságban állandó lakhellyel rendelkező személyektől, illetve a Szlovák Köztársaságban székhellyel rendelkező jogi személyektől fogadhatunk el.